keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Kulkurin kartano hemmottelee

Muutama kuukausi sitten sain tutustua Kulkurin kartanoon ja ihastuin heti heidän tuotevalikoimaan. Pelkästään ulkonäön perusteella teki mieli tutustua tuotteisiin lähemmin ja kun viimein sain ensimmäiset tuotteen käsiini asti, olin hyppiä innostuksesta tasajalkaa. 
Pullot ja saippuat näyttivät niin kauniilta, että  niitä teki mieli hypistellä loputtomiin.
Olin kuin lapsi karkkikaupassa. Oikeasti.


Katsokaa nyt näitä...
Pussiin sujahti aikasta monta uutta tuttavuutta.


Ihan ensimmäisenä halusin tutustua pyykkietikkaan.
Koska meillä 2/5 on atoopikkoja niin pyykinpesuaine valitaan tiukoin kriteerein. Ei hajusteita, enkä koskaan käytä huuhteluainetta. Innoissani lähdin kokeilemaan kuinka pyykkietikka sopii iho-ongelmaiselle perheelle. 

Ensimmäinen huomio oli että meidän pyykki tuoksuu hyvälle! Rakastuin heti siihen tuoksuun mikä tulee kun pyykinpesukoneen luukun avaa. Tuoksu on kuitenkin niin mieto, että sitä ei enää huomaa pyykkiä viikatessa. Ihana puhtaan pyykin tuoksu kuitenkin leijailee pesuhuoneessa. Tervemenoa tuoksuttomuus ja tervetuloa raikkaan pyykin tuoksu!!

Iho-oireitakaan ei ole tullut. JEE!!


Lue TÄÄLTÄ lisää.


Toinen huipputuote on tämä keittiösaippua. 
Jopa teini-ikäinen tyttö huomasi että keittiössä tuoksuu erityisen hyvältä ja on alkanut nuuskuttelemaan saippuaa vähän väliä. ja se on paljon se! Vielä kun tekisikin sillä jotakin ;)
 Tuoksu on raikkaan sitruksinen, tytär vertaa tuoksi sitruunan makuisiin Mynthoneihin. 


Saippua on todella moni käyttöinen. Sillä voi poistaa tahroja tekstiileistä, pestä ikkunoita ja putsata melkeinpä pintaa kuin pintaa.  


Saippua on lisäksi ihanan hellä käsille ja käsistä tulee kaupanpäälle todella pehmeät.

ja on Kulkurin kartanon ominaiseen tyyliin, luontoa kunnioittava, ekologinen ja käsintehty. 


Lisäksi valitsin itselleni ihanan laventeli-lime saippuan. Saippuassa kuivattuja laventelinkukkia ja tuoksu on niiiin ihana. Rakastan laventelin tuoksua!
Tätä voi käyttää koko keholle, mutta otin tämän meille käyttöön käsisaippuaksi. Suihkun puolelle pääsivät nämä ihanat kuorivat saippuat.
keholle ja karheille kantapäille. 

 

Hohkakivi-saippualla ensin pestään saippua-puolella jalat ja hohkakivellä sen jälkeen hangataan karheat kantapäät. Ihosta tuli aivan ihanan pehmeä. Kokeeksi kokeilin tehdä pesun ja kuorinnan vain toiseen jalkaan ja eron kyllä huomaa. 

Sokerikuorinta oli ihanaa hemmottelua iholle. En voi kuin suositella. Iho on ihanan pehmeä kuorinnan jälkeen ja rasvaakaan ei ole tarvinnut laittaa. 

Minulle näistä tuotteista tuli heti ihan lemppareita ja tuotemerkin suurkuluttaja :D Tuskin maltan odottaa mitä seuraavaksi hankin kotiin :)

Kannattaa ehdottomasti tutustua, mikäli et ole tuotteisiin vielä päässyt tutustumaan. 
Mahtavaa kun näin upeita ekologisia tuotteita tehdään ihan koto suomessa.

TÄÄLTÄ löytyy vielä listaa, mistä tuotteita on saatavilla. 

4 kommenttia:

  1. Tup pyykinpesuaine vois olla kyllä kokeilemisen arvoista! :)

    VastaaPoista
  2. Niin hyvin mainostit, että mun on ehkä pakko hakea näitä testiin :)

    VastaaPoista
  3. Niin hyvin mainostit, että mun on ehkä pakko hakea näitä testiin :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)