maanantai 1. elokuuta 2016

Iki-ihana Terra Provence

S.Luhtala järjesti meille SObloggaajille ihanan mahdollisuuden tutustua lähemmin Terra Provencen ihaniin tuotteisiin. 
Aika houkuttelevan näköinen kattaus, vai mitä?


Täytyy myöntää, että meidän taloon ei ole ennemmin tätä merkkiä tuotu, joten oli ihan uusi tuttavuus minulle. Valitsin ihanasta valikoimasta itselleni raikkaan Orange confite- käsivoiteen, Champ de lavande-suihkugeelin sekä Marseille-palasaippuan.

Ensinnäkin tykkään pullojen ulkonäöstä. Ostan usein ulkonäön ja tuoksun perusteella puhdistusaineet, tiskiaineet, voiteet yms., koska ne monesti ovat meillä näkyvillä. Keittiössä tiskiainepullot yms. täytyy olla helposti saatavilla ja koska meillä asuu kaksi atoopikko-lasta, on rasvapurkkeja melkeimpä joka huoneessa oltava saatavilla.


Meillä siis rasvataan päivittäin näiden kahden atoopikon ihoa ja olemme kokeilleet voiteita voiteiden perään. Lisäksi itse teen sairaanhoitajan töitä ja desinfioin ja pesen käsiäni useita kertoja päivässä, joten hyvä käsivoide on varsinkin talviaikaan hyvinkin tärkeä. Atoopikkojen äitinä olen saanut aika hyvän katsauksen erilaisiin voiteisiin ja olen oppinut TODELLA kriittiseksi voiteiden suhteen. 

Tämän käsivoiteen omin kuitenkin heti itselleni. Käsityöihmisen kädet on oltava kunnossa.. miten inhottavaa onkaan, kun kutoessa langansäikeitä tarttuu kiinni kuiviin käsiin!
Voidetta olen nyt kokeillut reilun kuukauden ja olen enemmän kuin tyytyväinen.

Voide on ihanan pehmeän silkkistä koostumukseltaan ja ison peukun annan nopeasta imeytymisestä. Lisäksi tykkään voiteen raikkaasta tuoksusta.

Kriittinen "voidetestaaja" siis suosittelee :D 


Seuraavaksi täytyy hankkia laventelin tuoksuinen voide, nimittäin tämä laventelin tuoksuinen suihkusaippua on aivan ihanaa! Laventeli on yksi mun lempi tuoksuista, mutta usein joudun pettymään laventelin tuoksuisiin tuotteisiin. Monesti tuoksu on liian teennäinen/makea tai sitten liian mieto. Tässä kuitenkin tuoksu on todella onnistunut. Suihkussa tulee ihanan levollinen ja hyvä olo pelkästään suihkusaippuan tuoksun ansiosta. Purkki onkin pian jo tyhjä, mutta onneksi tuotetta on saatavilla ihan läheltäkin. (Ainakin -> Sapira/Sjoki, Sisustus Star/Kauhava, Sisustus Kokon/Alajärvi, Latva-Rasula/Lapua)Lisäksi pääsin tutustumaan Marseillesaippuaan. Nolona tunnustan, että uusi tuttavuus minulle...
Kuullut olen, mutta en ole koskaan päässyt itse kokeilemaan. Nyt vihdoinkin... ja olikin jo korkea aika! 
Saippua on aivan ihanan pehmeää ja yllätyin miten monipuolinen se on. Sitä voi käyttää monin eri tavoin ja todella monenmoisiin pintoihin ja materiaaleihin. Suihkusaippusta pintojen putsaamiseen (esim nahka) ja kuulemma jopa hampaiden pesuun ja parran ajoon... Hampaita en ole uskaltanut tällä pestä, mutta mattoja kylläkin. Olikin erinomaista siihen tarkoitukseen.
Parasta tuotteissa kuitenkin oli niiden luontoystävällisyys. Uskaltaa siis pestä mattoja vaikka merenrannassa :) Voin siis lämpimästi suositella näitä tuotteita ihan jokaiseen kotiin!

Tässä vielä Linkki tuotekuvastoon

1 kommentti:

  1. Kiitos hyvästä vinkistä, ei muuta kuin kokeilemaan.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden aarvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)