tiistai 14. kesäkuuta 2016

Picnic-peitot verhoista

Oi, mikä ihana ilma! Näitä lisää.
Yö töissä ja nyt rentoa oloa ulkona. Mihinkään muuhun minusta ei nyt olekaan.. Kaikkea sitä tuleekin sekoiltua kun on nukkunut viikon huonosti ja valvoo töissä vielä kaksi yötä. Eilen sulatin sähkövatkaimen pohjan keittolevyllä... Parempi että pysyn poissa keittiöstä ainakin tämän päivän! (Aina löytyy hyvä syy nakittaa se homma miehelle ;))

Muutama vuosi sitten tein vanhoista verhoista nämä picnic-peitot ja edelleen ne ovat kovassa käytössä. Niillä kelpaa tänäänkin lököillä ja pitää nenä kirjassa. Taitaa olla turvallisinta minun osaltani tänään ;)

Verhot olen saanut joskus muistaakseni siskoltani. Itse ei niitä tarvinnut ja minunkin kotiini vähän väärän väriset. Tähän tarkoitukseen kuitenkin just hyvän väriset, kokoiset ja kankaan laatukin oli just sopiva. Kangas on melko jämäkkää, joten kestää kovempaakin kulutusta.


Muutamia pieniä yksityiskohtia lisäilin verhoihin ja niistä tuli oikein kivat.


Peittojen alasaumaan lisäsin lisäksi pätkät narua, joilla peitot voi solmia kätevästi rullalle. 
Tietenkin verhokangas on kuitenkin sen verran ohutta, että alle piti ommella jotain vähän paksumpaa, pehmeämpää kangasta. Kaapista löytyikin tätä päiväpeittoihin tarkoitettua vanukangasta, joka soveltui myös tähän tarkoitukseen oikein hyvin. 


Hyvin ovat peitot kestäneet vuosien kulutuksen ja pesukoneen myllytyksen.
Vielä tänä vuonna ei rannalle asti olla päästy, alla oleva kuva taitaa olla viime vuodelta. 
Onneksi ensi viikolla alkaa loma, toivottavasti on hyvät lomasäät niin päästään vihdoinkin sinne rannalle!


1 kommentti:

Kiitos viestistäsi :)