keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Joupun vanha tupa ja komiat hetket

Me SObloggaajat kokoonnuimme jälleen.
Joukkomme kasvoi touko-kesäkuun vaihteessa monella mahtavalla blogilla ja tapaaminen olikin ensimmäinen monelle heistä. Ihan huippua kun niin moni pääsi tulemaan paikalle! Sen kunniaksi nostimme maljat Sarkoan tarjoamalla kuohuvalla. Kiitos!

Pääsimme tutustumaan Seinäjoen keskustan tuntumassa olevaan Joupin vanhaan tupaan. Olinkin jo tilan valmistumisvaiheessa kuullut paikasta ja käynyt tutustumassa facebookin kautta paikkaan, mutta nyt pääsin ihan itse paikanpäälle. Ihan mahtavaa, että nyt Seinäjoellakin on näin hyvässä paikassa paikka, jossa voi pitää niin isoja kuin pieniäkin juhlia upeassa miljöössä. Parasta on vielä se, että tarjoilut saa hankkia mistä vain tai vaikka tehdä itse. Siitä isot pisteet!


Ulkoa löytyy saunaa, paljua yms. 


latoja ja niin edelleen. Sateen yllätteäessä, löytyy monta suojapaikkaa ja jo ulkona mahdollisuuksia on vaikka mihin. Voi että!! Saisiko tänne muuttaa??


Ulkoa paikka oli pientä viimeistelyä vaille valmis. Hienosti tehty kokonaisuus omenapuineen päivineen. Toivottavasti punavartiset raparperitkin löytävät paikan pihalta :)

Myös sisällä oli tehty hyvää työtä. Kuvat kertokoot puolestaan..Aidosti vanhaa ja aidosti uutta sulassa sovussa. 
Itse tupa.


Juha Haapamäki on tehnyt valtavan työn talon hyväksi. Juha tuli toivottamaan meidät tervetulleeksi ja kertoi meille urakastaan. Yksin hän ei kuitenkaan ole pystynyt tätä projektia toteuttamaan, vaan yhteistyötä on tehty usean eri tahon kanssa.  


Voin lämpimästi suositella paikkaa melkeinpä mihin tilaisuuteen vain.

Täydellisen lankkumenuun meille tarjosi Vesa Mäyryn pitopalvelu Komiat hetket
Kannattaa käydä sivuilla tutkailemassa mitä muuta tarjontaa heitä löytyy. komiat hetket ei ole mikään tavallinen pitopalvelu vaan heillä on tarjota jos jonkinmoista ohjelmaa juhliin, puukonheitosta erilaisiin vaelluksiin. Voisi sanoa, että vain mielikuvitus on rajana!


Ai että, kun oli hyvää! 
Jälkiruuaksi oli vielä nokipannukahvit ja raikas lemonposse.


Ilta oli ihan täydellinen, vaikka itse jouduinkin hieman aikaisemmin poistumaan paikalta.
Kiitos, kiitos, kiitos, teille kaikille, jotka teitte illasta mahdollisen :)

1 kommentti:

  1. Voi miten upea paikka ja tietysti täällä vesi kielellä kuolaan noita antimia. Hauskaa juhannusta myös,

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)