torstai 28. tammikuuta 2016

Monikäyttöinen kassi ja kupinlämmittimet

Kotopirkkojen saama DIY-haaste Taitoyhdistykseltä ja Dafecorilta, sai minut innostumaan monesta erilaisesta ideasta. Aiemmin tällä viikolla esittelinkin koiralle tehdyn myssyn ja nyt on vuorossa loput tuotokseni.

Punonta on aina kiinnostanut minua ja vihdoin pääsin kokeilemaan sitä jollain muulla materiaalilla kuin paperilla. Huovasta on helppo punoa ja varsinkin kun Green Craft on leikannut huovan valmiiksi suikaleiksi. Ohuet suikaleet letitin ja siten niistä tuli yhtä leveitä kun paksummasta suikaleesta. 

Tein punotun kassin josta saisi tarvittaessa myös istuinalustan ulkoillessa.  Meidän käytössämme olevat istuinalustat ovat vieneet repusta niin ison tilan, että tälle kassille oli todellinen tarve. Kassi koostuu yhdestä isosta punotusta osasta, joka on sellaisenaan istuinalusta. Irrotettavan lisäosan saa kiinnitettyä punottuun osaan neppareilla ja siten siitä tulee kassi.
Tässä siis punottu osuus, jota voi käyttää retkillä istuinalustana.


Mitoitus on tehty siten että alusta sopii myös hyvin pulkkaan. 


Tässä vielä muutama yksityiskohta.

Lisäksi tein muutaman kupinlämmittimen. Lapsilla on näitä muovikuppeja kannella + pillillä ja ovatkin kannen vuoksi todella käteviä retkelle, mutta eipä niissä juoma kauan lämpimänä pysy. Josko näistä huopakääreistä olisi hieman apua.
Kääreet kiinnitetään kiertämällä nappi nahkaremmillä. Mä olen niin "in lööv" tähän huopaan! 

3 kommenttia:

  1. Mäkin meinasin vallan innostua tuosta, kerrankin helppo materiaali eikä tarvi huolitella mitään :D

    VastaaPoista
  2. Voi kun kivat ja kätevät jutut oot sääkin värkänny!:)

    VastaaPoista
  3. Täähän on ihan huippuhyvä idea! Mulla on muuten haaste sulle blogissa, toivottavasti osallistut :) http://rosannaofmay.blogspot.fi/2016/02/elakoon-5-vuotias.html

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)