perjantai 1. tammikuuta 2016

Kotopirkko kotopirkkosukissa

Hyvää tätä vuotta vain kaikille!
Ainahan sitä miettii vuoden vaihtuessa, millainen vuosi on takana ja mitä uutta uusivuosi tuokaan tullessaan. Paljon on tapahtunut vuoden aikana ja jotain uutta ja kivaa onkin jo tiedossa täällä blogimaailmassa. Juttujani nimittäin voi jatkossa lukea myös kotopirkkojen sivuilta.
Jännää!

Olen seuraillut jo alkumetreiltä kotopirkkojen touhuja ja ihastellut heidän mahtavia ideoita ja upeita tuotoksia. Toivottavasti myös minun tuotokseni kotopirkkojen sivuilla tuo jatkossa jollekulle iloa.

Koti hyppysissä astui viime joulukuussa Usva- blogini tilalle. Uusi nimi kuvastaa enemmän blogini sisältöä. Olen nimittäin varsinainen koti-hiiri ja kokoajan olen jotain väkertelemässä, hyppysissäni siis syntyy jos jonkinmoista lähes päivittäin. Joskus uskallan laittaa tuotoksista kuvia tännekin :)

Blogistani löytyy askarteluja ja käsitöitä ihan laidasta laitaan. Innostun aina uusista jutuista ja tykkään kokeilla mitä ihmeellisimpiä asioita. Joskus menee pieleen, mutta joskus yllätyn itsekin tuloksesta, positiivisesti. Jotain yhteistä askarteluillani kuitenkin on. Ne ovat pääsääntöisesti aina nopeasti toteutettavissa. Lisäksi töistäni näkyy haluni kierrättää, mitä enemmän pystyn askarteluissani käyttämään jo olemassa olevia materiaaleja tai pystyn antamaan jollekin esineelle uuden "elämän", aina parempi. Mielestäni on vain niin kivaa saada sanoa että; "ihan ite tein".

Onhan tämä kotopirkkoihin liittyminen niin kiva ja mahtava juttu, että päätin tehdä sen kunniaksi itselleni kotopirkko-sukat.
Kuvio syntyi kotopirkkojen logon innoittamana.  

Tervetuloa uudet ja vanhat lukijat seurailemaan blogiani myös täällä uudessa osoitteessa. 

2 kommenttia:

  1. Tosi hienot sukat! Hyvin sopii tuo kuvio ja varmasti lämmittää näillä pakkasilla :)

    VastaaPoista
  2. Nää on mahtavat 😍 ihanaa nähdä logon eläminen muuallakin!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)