perjantai 1. tammikuuta 2016

Itse tehtyjä joululahjoja

Minulla oli tavoitteena tehdä joululahjaksi käsitöitä niin paljon kuin mahdollista. Nyt kun lahjat on annettu omiin koteihin, niin voin tännekin laittaa muutaman kuvan. 
Ylitin jopa määrällisesti tavoitteeni, kannatti aloittaa projekti jo kesällä :)

Nämä sukat meni pikku-joululahjaksi ja paksun langan ansiosta olivat hyvin nopeasti valmiina. Ohjeen otin Dropsin sivuilta.Nämä sukat ovat muunnos puikkomaisterin sukkakirjassa olevasta ohjeesta. Hieman lyhensin ja muokkasin tähän tarkoitukseen sopivaksi. Sukat ylettyvät juuri polven alapuolelle.  Sukat lähti kälylle lahjaksi.
Nämä sukat ovat saman kirjan ohjeella tehty. Lankana käytin merinovillaa. Ensimmäistä kertaa tein sukat kyseisestä langasta ja kyllähän oli ihanaa kudottavaa! Niin ja ensimmäistä kertaa tein tiimalasikantapään. Se olikin yllättävän kiva ja helppo tehdä, sitten lopulta kun sen jujun keksi. Tykkäsin kyllä tästä sukka-mallista niin paljon, että taidan tehdä itselleni samanlaiset :)
Nämä meni anopille.Muut lahjat sitten unohdin kuvata. Onneksi omalle äidille meni osa, joten eiköhän nekin tule joskus kuvattua. On se vain niin kiva antaa itse tehtyä lahjaksi. Varsinkin jos tietää että lahjan saaja sitä varmasti arvostaa. 
Huomenna onkin jännä päivä tiedossa, olkaahan kuulolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi :)